Verdens største bloggere

Å blogge, er et verb som brukes om at man skriver (poster) nye innlegg på bloggen sin, eller svarer på kommentarer som har blitt gjort på et blogginnlegg. En blogg er en slags åpen dagbok som er offentlig, og siden 2005 har populariteten for dette hatt en eksplosiv økning.

blog

Hvem som er verdens største blogger avhenger av populariteten blant leserne. Altså hvor mange som velger å følge med på denne bloggen. Enkelte blogger er opprettet på et kommersielt grunnlag. Med andre ord så benytter forskjellige selskaper seg av denne typen kommunikasjon for å nå ut til kundene sine på et mer personlig og direkte plan. De kan også velge å benytte seg av såkalt ”mikroblogging”, som er definisjonen av nettsteder med en maksimums begrensning på antall tegn per innlegg.

Twitter er et eksempel på en slik type blogg og den er blitt enormt populær hos skuespillere, artister og aviser – for å nevne noen. Hvilken blogg som er mest populær avhenger naturlig nok av hvilke nyheter som er mest interessante, og hvor mange som ønsker å følge med på bloggen.

Ifølge eBizMBA er det i april 2016 ”Huffington Post” som har den mest besøkte bloggen. Bloggen har hele 110 000 000 besøkende hver måned. På andreplass finner vi “TMZ” med 30 000 000 besøkende pr måned.

About

View all posts by