Velg ditt bloggnavn

For å opprette en blogg, er du nødt til å ha et bloggnavn. Det er viktig å tenke på at dette er et navn som skal henvise til hva bloggen din skal stå for. Det kan være lurt at det er såpass beskrivende at om noen velger å anbefale bloggen din til andre, så vil de enkelt forstå hva den handler om. Det har liten hensikt om du kaller deg ”snekker Andersen” hvis du tenker å blogge om kakebaking.

happy_moms_blog

I dag kan nok dette by på enkelte utfordringer, siden det er så mange som blogger og som naturligvis har valgt nettopp slike bloggnavn. Samtidig kan det være lurt å tenke på at om du ønsker å blogge under et alias eller kanskje som et selskap, så lønner det seg kanskje ikke å velge et navn som har for mye til felles med ditt eget.

Navnet kan også være avgjørende for hvor seriøst du blir tatt, så de altfor store, kreative løsningene er kanskje ikke å anbefale. Skal du blogge om at du selger delikat undertøy for eksempel, så er det antakelig ikke spesielt smart å kalle seg ”Trusemannen”. Her er det viktig å tenke nøye igjennom hva du vil blogge om og hvorfor, for deretter å velge navnet.

About

View all posts by