Start en pokerblogg

Poker er et engasjerende spill, og mange som begynner å spille poker ønsker å dele erfaringen og opplevelsene med andre. Da kan det være morsomt å starte en pokerblogg. En blogg skal selvsagt være personlig, og man skal legge sin egen personlighet i den, men det er likevel et par grunnleggende ting man bør tenke på før man begynner å blogge om poker.

Det viktigste man bør tenke på, er hva siden skal inneholde. Lesere som kommer til en pokerblogg, forventer å lese nyttige og informative innlegg om poker. Bloggerens personlige erfaringer kan være interessante, men bloggen bør også inneholde ting som er nyttig for andre spillere.

Det er lurt å skrive litt om pokerens historie og opphav. Man kan også skrive om de utallige variantene av spillet. I tillegg til å skrive om de kjente og populære variantene, kan man krydre det hele med noen mer uvanlige varianter som er ukjente for de fleste leserne. Det finnes mengder av informasjon om poker på nettet. Man kan hente inspirasjon fra kjente pokersider som Bluff.com.

Når man har skrevet det mest grunnleggende om poker, som regler og historie, kan man begynne å skrive om ulike strategier og informasjon om spennende pokerturneringer. Når man blogger om poker, kan det også være bra å ha et samarbeid med en stor pokerside. Der kan man teste ut mange pokervarianter i praksis, slik at leserne kan prøve de strategiene som er omtalt i bloggen.

En pokerblogg bør også inneholde nyheter fra de store turneringene. I tillegg kan man finne spennende, rare og morsomme fakta om poker og pokerspillere. Man kan skrive om overtro og ulike ritualer som spillerne driver med for å sikre seg hell under spillet. Morsomme innlegg er alltid populære blant leserne.

About

View all posts by