Spillbloggere

Man kan i utgangspunktet velge å blogge om stort sett alt mellom himmel og jord. Enten det gjelder matlaging, sport, mote eller treskjæring for den sakens skyld. Derfor er det selvfølgelig bare naturlig at det også eksisterer egne blogger som hovedsakelig fokuserer på spill. I dette tilfellet er det snakk om spill på PC, nettbrett eller konsoll.

computer

I Norge presenterer blant andre nettsiden blogg.no en egen kategori ved navn spillblogg.no på sin side. Her blogger folk om opplevelser, erfaringer og forventninger rundt forskjellige spill de har forsøkt seg på eller tenker å prøve ut. De har blant annet egne kåringer, spillanmeldelser og nostalgiske tilbakeblikk på tidligere spillopplevelser. Det er også mange større aviser som som opererer med egne spillblogger, i tillegg til andre medier med samme tilbud. Dette temaet er uten større tvil gjenstand for enormt engasjement og etterspørsel fra en relativt stor gruppe mennesker.

Bidragsyterne innenfor dette feltet er både gutter og jenter, ja, faktisk også både kvinner og menn. Samtidig er det selvfølgelig oppdateringer fra selskaper og pådrivere innenfor denne bransjen. Det er lite som tyder på at denne sjangeren blir mindre ettersom tiden går, og majoriteten av disse bloggerne benytter seg av akkurat de samme fremgangsmåtene som en hvilken som helst annen blogger. Blogging er noe for alle og enhver.

About

View all posts by