Skap din egen avatar

Hverdagen på internett blir stadig mer interaktiv. Vi bruker mer og mer tid bak skjermen, og skaper ofte vår egen personlighet her. En sak som er med på å understreke dette er bruken av avatarer. Denne funksjonen har byttet ut tradisjonelle smilefjes og selv emojier. Avataren er en mini-versjon av deg selv, og brukes ved alle mulige anledninger.

Bitmoji og MyIdol

Bitmoji og MyIdol er to ulike apper som lar deg skape din egen avatar. Her designer du deg selv, eller en versjon av deg selv. Du kan velge ansiktstrekk, kroppsbygning, hårfrisyrer og klær. Mens MyIdol baserer seg på bilder av deg, lar Bitmoji deg designe din egne lille tegneseriefigur.

Denne trenden – og de ulike appene – har sin bakgrunn fra Asia. Det er her mye av teknologien ble designet og tatt i bruk først. Det er kanskje derfor mange av appene kun er tilgjengelige på kinesisk, japansk eller koreansk.

Avatarenes funksjon

En avatar sin funksjon utenom å gi kort underholdning under designfasen, er ikke enorm. Men via snapchat og andre sosiale medier kan du bruke din nye avatar som en vanlig emoii. Du får utallige ansiktsuttrykk, scenarioer og ulike bilder med din avatar på som beskriver hvordan du føler deg akkurat nå.

About

View all posts by