Poker – kortspillet med et etablert spillmiljø

Poker er et spill som svært mange av oss har et forhold til, selv om det ikke er lagt til rette for at det skal avholdes turneringer i spillet her til lands. Det er likevel gode muligheter for å spille poker i større kretser enn med vennegjengen, og det fins et godt etablert pokermiljø som er åpent både for nybegynnere, profesjonelle spillere – og flere pokerbloggere.

De siste årene har poker i vennelag vært tillatt, men likevel er det nok først og fremst muligheten for å spille nettpoker som har bidratt til at stadig flere faller for dette spillet: Det er anslått at rundt en halv million nordmenn spiller poker. Det er all grunn til å tro at dette tallet kommer til å stige, for selv om poker er utfordrende og strategidrevet, er det i utgangspunktet et spill det er lett å sette i gang med. Du må selvsagt lære deg verdiene av kortkombinasjonene, samt de mest grunnleggende prosedyrene, men deretter er det egentlig bare å kaste seg ut i det.

Hvis du vil bedrive mer enn ren hobbyspilling, og enten prøve deg i turneringer eller dele erfaringene dine i bloggformatet, fins det mange ressurser å hente på nettet. Det er naturlig at du velger å spesialisere deg i én av de mange pokervariantene, men selvsagt er det fritt fram for å leke seg med utvalget, og bli kjent med hvordan strategiene og posisjonene endrer betydning avhengig av små justeringer i spillereglene.

Poker er en hobby du kan bedrive hjemmefra i sofaen – enten med venner eller foran skjermen. Men poker kan også åpne dørene ut til verden, med turneringer eller casinobesøk. For de fleste vil nok en kombinasjon, med hovedvekt på hjemmespilling, være det mest realistiske, men uansett vil det vanke både utfordringer, spenning og mye god underholdning.

About

View all posts by