Nettsider med gratis produkter, tjenester og underholdning

Hvem setter vel ikke pris på gratis produkter? Da kan du spare en slant eller prøve ut noe nytt uten at det koster skjorta. Nedenfor lister vi en rekke nettsider som tilbyr forskjellige ting, helt gratis. Men, husk å lese alle betingelser! Du vil jo ha kule ting og ikke ende opp med “skjegget i postkassa”.

Gratis tjenester og gratis underholdning

Nettsiden Metacafe er et godt alternativ for deg som er på jakt etter gratis filmer og morsomme videoklipp. Hos MSN Games finner du en mengde gratis spill i mange ulike kategorier. Sjekk ut Gizmo’s Freeware, de leverer blant annet en rekke gratis nettapplikasjoner, men er også veiviser til mange andre gratistjenester og produkter på nett. Du kan spille gratis slots hos flere aktører, for eksempel hos Videoslots. Med WIX kan du lage din egen hjemmeside uten kostnad. Trenger du bilder til den nye hjemmesiden din, finner du gratis varianter hos cloudnames.com.

Nettsider med gratis produkter

Det finnes en rekke norske nettsider som tilbyr ulike gratis produkter. Vareprøver.no er en side som tilbyr vareprøver og velkomstpakker på blant annet produkter som hudpleie, parfyme, bøker og mye annet. Dette er en oversiktlig nettside som sorterer tilbudet i kategorier, noe som gjør det enkelt for deg å finne fram. Et annet alternativ er siden Gjerrigknark.com, som også har en rekke artikler på nettsiden sin, alle disse har som fokus hvordan du kan spare eller tjene penger. Gratis24.no er et nettsted som unektelig har en feminin rosablogg-følelse. Det er et sterkt fokus på skjønnhets- og velværeprodukter på denne nettsiden. Men, du finner også tilbud om for eksempel gratis filmer og musikk, så alle bør ta en titt. Gratis-ting.org er en samleside for norske nettsider som formidler gratisprodukter, så her har du oversikt over dem alle.

About

View all posts by