Markedsfør din blogg

Noen blogger bare for sin egen del, men de fleste vil gjerne ha lesere til bloggen. Det er morsomt at noen leser det man skriver, og at folk kanskje kommenterer innleggene. Da vet man at det er noen der ute som bryr seg om det man skriver, og venter på å lese neste innlegg. Da blir man ekstra motivert til å fortsette å blogge.

Den enkleste måten å markedsføre en blogg på, er å be venner og slektninger om å anbefale bloggen til andre. Hvis man har mange venner på sosiale medier, kan man invitere dem til bloggen, og be dem gi en lenke videre til sine egne venner. På den måten kan man skaffe seg mange lesere på kort tid.

En annen måte å markedsføre bloggen på, er å skrive gjesteinnlegg på andre blogger med lignende tema. Da kan man kanskje få lov til å legge inn en lenke til sin egen blogg. Man kan også be andre bloggere anbefale bloggen i egne blogginnlegg.

Hvis man liker å skrive innlegg på ulike nettforum, kan man også legge ut lenker til bloggen der. Dette er mest effektivt dersom nettforumet har et tema som er relatert til bloggen. Hvis man blogger om strikking, kan man for eksempel gå inn på et nettforum som handler om strikking. Der kan man skrive et innlegg i en populær tråd. Man kan også besøke strikkegrupper på sosiale medier, og skrive en kommentar der, med lenke til bloggen sin.

Lenker som blir lagt ut på nettsidene til ulike foretak er også effektive. Hvis du blogger om spill, kan du legge ut lenken din på forumet til et nettkasino. Hvis du blogger om strikking eller hekling, kan du skrive i nettforumet til en garnprodusent. Matbloggere kan skrive innlegg på nettsidene til produsenter av ulike matvarer.

About

View all posts by