Hvordan skaffe seg mange besøkende?

Ordet blogg er en forkortelse av det opprinnelige engelske ordet ”weblog”. Det er betegnelsen for et nettsted som brukes til å publisere såkalte blogginnlegg. Disse innleggene skrives vanligvis av en enkeltperson, eller et fåtall personer, som beskriver små og store hendelser i livet sitt. Innleggene har i tillegg egne kommentarfelt, hvor de som følger bloggen har mulighet til å leggen igjen kommentarer til teksten som er skrevet.

social_media

En blogg kan inneholde både tekst, bilder og videosnutter, alt ettersom hva den enkelte blogger velger å legge ut. Blogger som er opprettet av privatpersoner har blitt mer fremtredende de siste årene. Det er en klar økt popularitet hos bloggere som velger å dele spesielt personlige tanker og følelser med offentligheten. I tillegg har fokus på kroppsbildet i kombinasjon med en slags usminket sannhet blitt et fremtredende interesseområde.

Om man har evnen til å presentere en tekst som både engasjerer men samtidig også gir et følelsesmessig og personlig innblikk i hverdagen, da er man godt på vei til å få mange lesere, eller følgere som de heter i bloggverdenen. I tillegg kan det tyde på at såkalte selfier, bilder man tar av seg selv, er blitt mer eller mindre synonymt med bloggere. Disse bidrar til at leserne føler de får et helhetlig inntrykk av hverdagen og personen, noe som gjør leseropplevelsen litt ekstra personlig.

About

View all posts by