Hvordan bli en god blogger

For å bli en god blogger er det selvfølgelig mange aspekter å tenke på. Det er ikke nødvendigvis en velformulert 1-2-3 stegs oppskrift som kan hjelpe deg på veien. Mye avhenger selvfølgelig av din evne til å engasjere leserne dine. I tillegg er det jo relativt viktig at du presenterer emner eller tekster som folk får lyst til å lese. Både språkbruk, sammensetting av teksten og bildebruk vil ha en innvirkning her. Det krever øvelse og et godt øye for hva som er representativt.

blog

I dag er det så mange blogger å velge mellom, at leserne er blitt relativt kravstore når det kommer til innhold og presentasjon. Det er viktig at du fokuserer på selve tekstoppbyggingen, slik at den blir lett å lese og forteller historien slik du ønsker at den skal bli oppfattet. Bruk bilder som er klare og som er relevante i forhold til teksten. Sørg for å korrekturlese teksten din før du offentliggjør den. Skrivefeil kan lett få teksten til å fremstå som useriøs og lite gjennomtenkt.

I tillegg kan det være lurt å investere i et skikkelig kamera, slik at du får gode bilder. Og helt til slutt er det viktig at du sørger for å presentere teksten tydelig. Er dette dine personlige meninger, eller er det tekst som er basert på fakta? Henvis gjerne til kildene dine.

About

View all posts by