Fotoblogger

Det finnes to hovedtyper fotoblogger. Den ene typen er blogger som viser fram bilder, enten bilder tatt av amatørfotografer, eller av profesjonelle fotografer. Den andre typen fotoblogger er blogger med fototips.

photo blogg

Blogger med fototips

De fleste av oss tar bilder, men det er kanskje ikke alltid bildene blir så vellykket som vi skulle ønske. Da kan det være lurt å lese noen eksperttips, for mange av ekspertenes tips er enkle og krever ikke noe ekstrautstyr. Dette er tips alle kan benytte seg av, for eksempel å gå nærmere objektet i stedet for å bruke zoom, eller å ta bilder på det beste tidspunktet av dagen. Både enkeltpersoner og fotobutikker skriver slike blogger. Les deg opp på gode tips, så kan det hende bildene dine blir mer spennende og holder bedre kvalitet.

Rene fotoblogger

Folk som elsker å fotografere liker også å dele bildene sine med andre. Og du trenger ikke å være profesjonell fotograf for å ta gode bilder. Alt du må gjøre, er å tenke litt gjennom bildene før du knipser i vei. En fotoblogg kan være et godt alternativ til en skriftlig blogg, for et bilde kan si mer enn tusen ord. Dessuten er det alltid noe nytt å ta bilder av, derfor har man alltid noe nytt å legge ut på bloggen. Det kan kanskje være lurt å begrense bloggens innhold til ett bestemt tema, enten motebilder, bybilder, reisefoto eller naturbilder. Hvis du liker å ta mange ulike typer bilder, kan du starte flere blogger.

Blogger med portretter

Skal du legge ut bilder av andre mennesker, må du ha deres tillatelse til å bruke bildene. Det er heller ikke tillatt å legge ut bilder av ukjente uten tillatelse. Så snakk med de du tar bilder av dersom du ønsker å legge ut bilder av dem på nett.

About

View all posts by